De Injectiec8 Lange Keten -24 van de Intralipid Vette Emulsie voor GMP Norm

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: BBCA
Certificering: GMP
Min. bestelaantal: 10000/20000/30000
Prijs: 0.1-1USD/bottle/carton
Verpakking Details: glasfles/de fles van de Polypropyleeninfusie/drie-Laag mede-uitgedreven infusiezak
Levertijd: 5-8 dagen
Betalingscondities: L / C, T / T
Levering vermogen: 10000/20000/30000 partij
Rang: medice Dosering: injectie
Verschijning: melkachtige witte vloeistof.

 

 

De farmaceutische Injectie van de Rang Middelgrote Vette Emulsie

Specificaties

1. Productnaam: Farmaceutische Rang Middelgrote en Lange Keten Vette Emulsieinjectie

 

2. Component: Actieve ingrediënten: dit die product is een samenstellingsvoorbereiding, door injectie door sojaolie voor injectie van injectie van glycerol met lecithineemulgering en emulsie vloeibare sterilisatie wordt gemaakt.

 

3. Verschijning: Dit product is melkachtige witte vloeistof.

 

4. Aanwijzingen:

 

Energiesupplement. Dit product is één deel van parenterale voeding, verstrekt energie en essentiële vetzuren voor het gebruikte lichaam, voor de parenterale energie van het voedingssupplement en essentiële vetzuren, de preventie en de behandeling van deficiëntie van het menselijk lichaams de essentiële vetzuur, evenals is de mondelinge route onbekwaam om het normale niveau van essentiële vetzuren van patiënten te handhaven en te herstellen om essentiële vettige acids.30% vette emulsieinjectie te verstrekken geschikter voor de beperking van de infusiehoeveelheid en verhoogt de energiebehoefte hoogst de patiënten. De lecithine kan de behandeling van atherosclerose, vettige lever, en kindereczema, neurasthenia bijstaan. In de farmaceutische vulstoffen als een oplosmiddel, een emulgator en een oliesoort anti-oxyderend.

 

5. Specificaties: 10% 20%

 

6. Gebruik en Dosering:

 

Volwassenen: voeden door infusie, volgens de hoeveelheid vette, dagelijkse maximum geadviseerde dosis voor 3 g (triglyceride). Dit die artikel verstrekt de energie van 70% van totale energy.10% rekenschap wordt gegeven, de vette emulsieinjectie van 20% 500 ml infusietijd niet minder dan 5 uren; 30% vette emulsieinjectie 250 ml infusietijd niet minder dan 4 uren. Pasgeborenen en zuigelingen: 10%, van de de vette emulsieinjectie van 20% het gebruiks dagelijkse dosis 0,5 ~ is 4 g (triglyceride), infusiesnelheid minder dan 0,17 g (kg · h). Elke dag zou de grootste dosering niet meer dan 4 g.Only moeten zijn in het dichte toezicht op serumtriglyceride, leverfunctie, kunnen de zuurstofverzadiging en andere indexen van infusiedosis slechts geleidelijk aan tot 4 g per dag worden verhoogd. Het voorbarige en lage geboortegewicht, het beste is 24 uren van ononderbroken infusie, aan het begin van de dagelijkse dosis 0,5 ~ 1 g, dan geleidelijk aan verhoging aan 2 g per dag. Gebrek essentiële vetzuren: de essentiële vetzuurdeficiëntie (EFAD) voor de preventie en de behandeling, zou niet-eiwithoudende calorieën in minstens 4% ~ 8% van de energie door de vette emulsieinjectie moeten worden verstrekt om voldoende hoeveelheid linoleic zuur en linolenic zuur te leveren. Wanneer EFAD-de consolidatiespanning, vette emulsieinjectie voor de behandeling EFAD ook dienovereenkomstig zou moeten worden verhoogd. Gebruik: dit product kan infusie scheiden of in de voorbereiding van glucose, vet, aminozuren, elektrolyten, vitamine en spoorelementen zoals „alle-in-één“ voedend mengsel gebruikt. Slechts op het gebouw van verenigbaarheid kan worden gewaarborgd, kan de andere drugs van dit product toevoegen. Dit product is compatibel met glucoseinjectie of aminozuurinjectie door y-vormig pijpmengsel om het lichaam in te gaan. De wet past op beide centrale ader toe is ook van toepassing op randader. Op de voorwaarde van aseptische verrichting, kunnen de volgende drugs aan dit product.1 worden toegevoegd. De afmeting van volwassen) /d van het paard (van spoorradje het van het paard (kinderen) (2) water hem (zie waterspoorradje zijn instructie) voorbereidingsmethodes.

 

7. Contra-indicaties: Schok en strenge lipide metabolische wanorde, zoals hyperlipidemia) gehandicapte trombosepatiënten.

 

8. Opslag: Bescherm tegen licht, luchtdicht die behoud, in temperatuur tussen 5℃ en 25℃ wordt opgeslagen.

 

9. Pakket: 250/ml of 500ml/glass-fles; 30 glasflessen/karton

Contactgegevens
Cora Hu

WhatsApp : +8615855122780