De Flessenverpakking Ofloxacin van het geneeskundeglas en Glucoseinjecties voor Pijn

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: BBCA
Certificering: GMP
Modelnummer: BBCA18022402
Prijs: Negotiated
Verpakking Details: 40 Glasflessen/Karton
Levertijd: 25 dagen na betaling
Betalingscondities: L/C, T/T, , MoneyGram, L/C, T/T, , MoneyGram
Plaats van herkomst: China (vasteland) Merknaam: BBCA
Andere Namen: Farmaceutische de Flessenverpakking Ofloxacin van het Transfusieglas en Glucoseinjectie Rang: Geneeskunde Grade
Doseringsvorm: injectie
Hoog licht:

Metronidazoleinjectie

,

glucoseinjectie

De farmaceutische van de het Glasfles van de Transfusiegeneeskunde Verpakking Ofloxacin en Glucoseinjectie

Specificaties

1. Productnaam: Farmaceutische de Flessenverpakking Ofloxacin van het Transfusieglas en Glucoseinjectie

 

2. Component: Ofloxacin en glucose. Hoofdingrediënten: ofloxacin.

 

3. Verschijning: Dit product is lichtgele of geelachtige groene transparante vloeistof.

 

4. Aanwijzingen: 

Geschikt voor gevoelige bacteriën veroorzaakt door:
  1. Urine reproductieve systeembesmetting, met inbegrip van eenvoudige en ingewikkelde urinelandstreekbesmetting, bacterieel prostatitis, bacteriënneisseria gonnoroeaurethritis en cervicitis (met inbegrip van langs veroorzaakte de spanningen van de enzymproductie).
  2. Ademhalingskanaalbesmettingen, met inbegrip van gevoelige scherpe bronchiale die besmetting door gramnegatieve bacillen en longbesmetting wordt veroorzaakt.
  3. Maagdarmkanaal besmetting, door shigella, salmonella's en e. coli om enterotoxine, vochtigheid, vibrio van de afgevaardigde hemolytic bacterie, enz. te produceren.
  4. Tyfus.
  5. Been en gezamenlijke besmettingen.
  6. Besmetting van het huid de zachte weefsel.
  7. Sepsis en systemische besmetting.

 

5. Specificaties: 100ml: 0.2g

 

6. Gebruik en Dosering: 

 

Voeden door infusie langzaam. Volwassenen vaak gebruik:
  1.Bronchial besmetting, longbesmetting: 0,3 g, 2 keer per dag, behandeling 7 ~ 14 dagen.
  2.Acute eenvoudige lagere urinelandstreekbesmetting: 0,2 g, 2 keer per dag, cursus van 5 tot 7 dagen; De besmetting van de ingewikkeldheids urinelandstreek: 0,2 g, 2 keer per dag, 10 ~ 14.
  3.Prostatitis: 0,3 g, 2 keer per dag, de cursus van zes weken; Chlamydiacervicitis of urethritis, 0,3 g, 2 keer per dag, de cursus van 7 ~ 14 dagen.
  4.Simple gonnoroea: 0,4 g tegelijkertijd, één enkele dosis.
  5.Typhoid koorts: 0,3 g, 2 keer per dag, cursus van 10 ~ 14.
  6. Pseudomonas - aeruginosabesmetting of zwaardere besmetting: de dosis kan tot 0,4 g worden verhoogd, 2 keer per dag.

 

7. Druginteractie: 

 

  1.Urine, agenten kan de productoplosbaarheid in de urine, de urine van de oorzakenkristallisatie en niergiftigheid verminderen.
  2.Quinolone het aandeel van de antibacteriële en theofyllineklasse kan aan etc. gecombineerd met cytochrome P450 toe te schrijven zijn wanneer de delen van een concurrerende remming, ernstig de lever verminderen om theofyllineklasse, de halveringstijd van de bloedverwijdering (t1/2 bèta) te elimineren, de concentratieverhogingen van de bloeddrug, de symptomen van de theofyllinevergiftiging, zoals misselijkheid, het braken, trilling, bezorgdheid, opwinding, uitbarstingen, harthartkloppingen. Metabolische gevolgen van theofylline, hoewel klein, maar aandeel wanneer nog bepaling van de drugconcentratie van het theofyllinebloed en dosisaanpassing indien.
  3.This het product met het aandeel van de ringsspore, kan de de drugconcentratie van het ringsspore opgeheven bloed maken, moet het bloedconcentratie van de ringsspore controleren, en de dosering aanpassen.
  4.This het product en deelt anti-klontert drugwarfarin is kleiner in de laatstgenoemden het antistollingsmiddeleffect van verbeterd, maar ook dicht zou moeten patiënten controleren wanneer het delen van de prothrombin tijd.
  5.Probenecid kan het product sinds de nier tubulaire afscheiding door 50% ongeveer verminderen, wanneer het aandeel wegens het product kan produceren verhoogde bloedniveaus van giftigheid.
  6.The het product kan zich in het metabolisme van cafeïne mengen, dat kan leiden om cafeïne te elimineren vermindert, elimineert uitgebreide bloedhalveringstijd (t1/2 bèta), en de centraal zenuwstelselgiftigheid kan worden veroorzaakt.

 

8. Contra-indicaties: Deze artikel en fluoroquinolone gehandicapte geneesmiddelenallergiepatiënten.

 

9. Farmacologische mechanismen: Het product wijd aan de groep na de behandeling wordt verstrekt, lichaamsvloeistoffen, organisaties vaak meer dan de concentratie van de concentratie en het doeltreffende niveau dat van de bloeddrug. Dit product kan door de placental barrière zijn. Eiwit bindend tarief van 20% ~ 25%.
Deze geneeskunde van het product hoofdzakelijk prototype sinds nierafscheiding, een klein bedrag (3%) in levermetabolisme. Urinemetabolites zijn zeldzaam. Dit product aan prototype van faecaliën om een klein bedrag, 24 uur per dag en 48 uren na de behandeling te verwijderen de cumulatieve lossing van dosering van 1,6% en 1,6% respectievelijk. Dit product kan ook door moedermelkafscheiding zijn.

 

10. Opslag: Bescherm tegen licht, luchtdicht behoud.

 

11. Pakket: 100ml/glass fles; 40 glasflessen/karton 

 

 

 

Contactgegevens
Channing

Telefoonnummer : +8618755119229

WhatsApp : +8615855122780