De Farmaceutische Transfusie van BBCA/Fluconazole-Injectie voor Candidiasis

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: BBCA
Certificering: GMP
Modelnummer: BBCA18022603
Prijs: Negotiated
Verpakking Details: 40 Glasflessen/Karton
Levertijd: 25 dagen na betaling
Betalingscondities: L/C, T/T, , MoneyGram, L/C, T/T, , MoneyGram
Plaats van herkomst: China (vasteland) Merknaam: BBCA
Andere Namen: Farmaceutische Transfusie die in de Injectie van China wordt gemaakt Fluconazole Rang: Geneeskunde Grade
Doseringsvorm: injectie
Hoog licht:

farmaceutische injectie

,

pantoprazole injectie

De Farmaceutische Transfusie van BBCA/Fluconazole-Injectie voor Candidiasis

 

[Aanwijzingen en Klinisch gebruik]: Voor candidiasis, cryptococcosis en coccidioidomycosis.

[Sterkte]: 100ml: het natrium-chloride van 0.2g Fluconazole en 0.9g-

 

 

Productomschrijving

Naam: Farmaceutische die Transfusie in de Injectie van China wordt gemaakt Fluconazole

Structurele formule: C13H12F2N6O

Bezit: Het product is kleurloze en pellucid vloeistof.

Farmacologische acties:

Dit product is een nieuw lid van triazole schimmeldodende agenten, kan het de sterolcombinatie van schimmel efficiënt beperken. Wanneer de drug wordt ingespoten, wordt het op diverse dierlijke schimmelbesmettingen zoals candidiasis besmetting en nieuw type van cryptococcosis besmetting van kracht.

Absorptie, het verdelen en verwijdering:

Het plasma eiwit bindende tarief van Fluconazole was slechts 11-12%. T1/2 is lang, ongeveer 35,4 u. De drug kan de lichaamsvloeistof zeer goed doordringen. Zijn concentraties in het speeksel, het sputum en het peritoneum zijn zelfde met dat in het plasma. Zijn concentratie in de hersen ruggegraatsvloeistof is 80% van de concentratie in het plasma. Binnen 96 uren dat de patiënt gegoten is, is de hoeveelheid afgescheiden Fluconazole onveranderd in de urine 80%.

Geschikt symptoom:

Fluconazole is vermeld voor interfungal besmetting:

Cryptococcosis, met inbegrip van cryptococcosis meningitis en besmettingen van andere delen (b.v. Long, huid), normale gastheren en patiënt met AIDS, orgaantransplantaties of andere oorzaak van immunosuppression kan worden behandeld.

Systemische candidiasis, patiënten met malignancy in intensieve eenheden, die cytotoxic of immunosuppressive therapie ontvangen, of met andere factoren die voor candidal besmetting ontvankelijk maken kan worden behandeld.

Beleid en Dosering:

Door druppelphleboclysis, zou het tarief van vloeibaar beleid geen 5mg/min. moeten overschrijden. Omdat Fluconazole-de injectie de verdunde oplossing van het chloridenatrium is, zou het tarief van vloeibaar beleid in overweging moeten worden genomen wanneer gebruikt voor de patiënten dat in het chloride of de oplossing beperkt is.

De behandeling van crytococcosismeningitis en andere delenbesmetting (zoals long, huid): Gewoonlijk, is de eerste dosering 400 mg, is de dosering in de volgende dagen 200-400 mg. De cursus van behandeling hangt van schimmel af terugkoppelt. Maar voor de cryptococcosis meningitis, is de periode van behandeling van dat 6-8 minstens weken.

De behandeling van candidiasis bloedvergiftiging en andere candidiasis ziekte:

Bijwerkingen:

Algemene bijwerkingen: beneveld, hoofdpijn, maagpijn, spuit en enz.-alt van Glutamaatpyruvatetransaminase gaat hoog lichtjes, haematoblast verminderd.

Taboe ziekte:

De patiënten die hypersusceptibility voor Fluconazole en andere triazole drug hebben zijn verboden om dit product te gebruiken.

Aandachtspunten:

De zwangere vrouwen, zogen vrouwen en de kinderen zijn niet aangewezen om dit product te gebruiken.

De patiënten die tetter na het nemen van de drug hebben zouden strikt moeten worden gecontroleerd. Als de patiënten de vlek hebben, zou hij moeten worden tegengehouden gebruikend drug.

Voor de patiënten die Fluconazole meer dan twee weken of die hebben de behandeling van Fluconazole met meer dan algemene dosis goedkeuren, of andere geneesmiddelen die moeten worden gegeven potentiële gifstof voor de lever hebben en misschien levernecrose veroorzaken, moeten zij door heptic functie vóór de behandeling worden onderzocht. Tijdens behandeling, zou de heptic functie om de twee weken moeten worden opnieuw onderzocht.

Interactie: Wanneer gebruikt met cumoric anhydride, besteed aandacht om de dosis de anti-bevriezing aan te passen; Wanneer gebruikt met sulfanilamiden en carbamide, besteed aandacht aan hypoglycemiereactie.

Specificatie:

100ml: 0.2g

Verpakking: 40 Glasflessen/karton

Opslag: Vermijd zonneschijn, opslag in koele en droge plaats.

 

 

Contactgegevens
Channing

Telefoonnummer : +8618755119229

WhatsApp : +8615855122780