De kleurloze Transparante Vloeibare Ciprofloxacin-Farmaceutische Rang van de Lactaatinjectie

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: BBCA
Certificering: GMP
Modelnummer: BBCA180226004
Prijs: Negotiated
Verpakking Details: 40 Glasflessen/Karton
Levertijd: 25 dagen na betaling
Betalingscondities: L/C, T/T, , MoneyGram, L/C, T/T, , MoneyGram
Plaats van herkomst: China (vasteland) Merknaam: BBCA
Andere Namen: Farmaceutische het Lactaatinjectie van Ciprofloxacin van de Transfusie Farmaceutische Rang Rang: Geneeskunde Grade
Doseringsvorm: injectie
Hoog licht:

farmaceutische injectie

,

pantoprazole injectie

De kleurloze Transparante Vloeibare Ciprofloxacin-Farmaceutische Rang van de Lactaatinjectie

Specificaties

1. Productnaam: Farmaceutische het Lactaatinjectie van Ciprofloxacin van de Transfusie Farmaceutische Rang

 

 

2. Component: De belangrijkste ingrediënten van dit product zijn als volgt: ciprofloxacinlactaat.

 

 

3. Verschijning: Dit product is kleurloze of bijna kleurloze transparante vloeistof.

 

 

4. Aanwijzingen:  

 

Gebruikt voor gevoelige bacteriën veroorzaakt door:
  1.Urinary reproductieve systeembesmetting, met inbegrip van eenvoudige en ingewikkelde urinelandstreekbesmetting, bacterieel prostatitis, bacteriënneisseria gonnoroeaurethritis en cervicitis (met inbegrip van langs veroorzaakte de spanningen van de enzymproductie).
  2.Respiratory landstreekbesmettingen, met inbegrip van gevoelige scherpe bronchiale die besmetting door gramnegatieve bacillen en longbesmetting wordt veroorzaakt.
  3.Gastrointestinal landstreekbesmetting, door shigella, salmonella's en e. coli om enterotoxine, vochtigheid, vibrio van de afgevaardigde hemolytic bacterie, enz. te produceren.
  4.Typhoid.
  5.Bone en gezamenlijke besmettingen.
  6.Skin zachte weefselbesmetting.
  7.Sepsis en systemische besmetting.

5. Specificaties: 100ml: 0.2g van ciprofloxacin

 

6. Gebruik en Dosering:   Dit product is voor voeden door infusie. Voor om het even welke patiënt, zou de dosis volgens de graad en de aard van besmetting, de gevoeligheid van de ziekteverwekker moeten zijn, patiënten met de weerstand van het lichaam, en te bepalen leverfunctie.
De volwassenen gebruiken over het algemeen 0,1 0,2 g, voeden door infusie eens om de 12 uren, elke 0,2 g-druppeltijd in meer dan 30 minuten minstens, strenge besmetting of pseudomonas - de aeruginosabesmetting kan dosis tot 0,4 g 3 keer per dag verhogen, 2 aan.
De behandeling hangt van de besmettingsgraad af. In behandeling 7 tot 14 dagen, gewoonlijk in besmetting ook zou moeten blijven minstens 2 dagen gebruiken nadat de symptomen verdwijnen.
1. Urinelandstreekbesmetting, scherpe eenvoudige urinelandstreekbesmetting (5-7; De besmetting van de ingewikkeldheids urinelandstreek (7-14;
2. Longontsteking en besmetting van het huid de zachte weefsel: 7-14;
3. Intestinale besmetting: 5-7;
4. Het been en de gezamenlijke besmettingen: 4 tot 6 weken of langer.
5. Tyfus: 10-14.

 

7. Contra-indicaties:  Dit product en om het even welke patiënten van fluoroquinolonedrugs met een geschiedenis van allergieën zijn belemmerd.

 

8. Farmacologische mechanismen:  De voeden door infusie annoteerde product binnen 60 minuten na 200 mg en 400 mg, ongeveer 1 uur na piek van de concentratie van de bloeddrug, waren 2,1 mg/l en 4,6 mg/L.Can worden wijd verstrekt aan diverse lichaamsvloeistoffen (met inbegrip van cerebro-spinale vloeistof) en organisaties, organisaties vaak meer dan de concentratie van de concentratie van de bloeddrug. Het eiwit bindende tarief van ongeveer het intraveneuze beleid van 20% ~ 40%.After, 50% ~ 70% van de drugs aan prototype van de urine, over 14% van de gal en zijn droppings.24-dosering van de urenlossing van meer dan 90%.Elimination-halveringstijd van 5-6 uren, verminderde nierfunctie kan worden uitgebreid.

 

9. Opslag: Bescherm tegen licht, luchtdicht behoud.

 

 

10. Pakket: 100ml/glass fles; 40 glasflessen/karton

 

 

Contactgegevens
Channing

Telefoonnummer : +8618755119229

WhatsApp : +8615855122780