BBCA-de Injectieflesjes die van de Gynaecologiegeneeskunde Menotrophin inpakken (HMG)

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: BBCA
Certificering: GMP
Modelnummer: BBCA18022611
Prijs: Negotiated
Verpakking Details: 10VialsX60Boxes/Carton
Levertijd: 25 dagen na betaling
Betalingscondities: L/C, T/T, , MoneyGram, L/C, T/T, , MoneyGram
Plaats van herkomst: China (vasteland) Merknaam: BBCA
Andere Namen: De Flesjes die van de gynaecologiegeneeskunde Menotrophin inpakken (HMG) Rang: Geneeskunde Grade
Doseringsvorm: injectie
Hoog licht:

Menselijke Chorionic Gonadotropin

,

Oxytocin Injectie

BBCA-de Injectieflesjes die van de Gynaecologiegeneeskunde Menotrophin inpakken (HMG)

Specificaties

1. Productnaam: De Flesjes die van de gynaecologiegeneeskunde Menotrophin inpakken (HMG)

 

 

2. Component: Dit product voor de extractie van postmenopausal gonadotropins van de vrouwenurine, hoofdzakelijk met inbegrip van follikel-bevorderend hormoon en luteinizing hormoon, de verhouding is over 1.Accessories voor: mannitol, dextran 40, disodium waterstoffosfaat, natriumdihydrogen fosfaat.

 

 

3. Verschijning: Dit product is wit of vriendelijk van wit gevriesdroogd blok of poeder.

 

 

4. Aanwijzingen:  Met fluweelgonadotrophin aandeel aan gonadotropin afscheiding toe te schrijven aan ontoereikendheid van primair of secundair die amenorrhea, ovulatory onvruchtbaarheid door een losse haarmenstruatie wordt veroorzaakt, enz.

 

5. Specificaties: 2ml: 75U/150U

 

6. Gebruik en Dosering:  Oplosbare stof in 1 tot 2 ml natrium-chlorideinjectie en spierinjection.5 dagen van begin (of cyclus) 1, 75 eenheden, 1 keer per dag. Na zeven dagen, volgens patiënten met oestrogeenniveaus en follicular ontwikkelingssituatie van het aanpassen van dosering. Als ovariale reactie, sinds de tweede week om de zeven dagen om 75 eenheden toe te voegen, maar telkens als de dosis niet meer dan 225 eenheden. Tot na de rijpe follikel aan fluweelgonadotrophin (HCG) 10000 eenheden, een spierinjectie veroorzaakte ovulatie. 3 weken na injectie wordt de ovariale antwoordapparaten, beëindigd.

 

7. Contra-indicaties:  Er zijn het abnormale vaginale aftappen van onbekende oorsprong, hysteromyoma, ovariale cyste, ovariale verhoging, is de bijnierfunctie niet volledig, is de schildklierfunctie niet volledig en maakte patiënten met primaire ovariale functiemislukking onbruikbaar.

 

8. Farmacologische mechanismen:  De intramusculaire injectie kan absorberen, bereikt de concentratie van de bloeddrug de piektijd 4 tot 6 uren, serumestradiol in 18 uren na het doseren van piek, het toenemen 88%, 150 eenheden nadat het intraveneuze beleid van drugs Cmax 24 units/L, in 15 minuten bij de piek, elimineert voor bipolair, hoofdzakelijk door nierafscheiding, is gerapporteerd in moedermelkafscheiding is.

 

9. Opslag: Bescherm tegen licht, luchtdicht die behoud, binnen temperatuur van 20 ℃ wordt opgeslagen.

 

 

10. Pakket: 10 flesjes/Doos; 60 Dozen/Karton

Contactgegevens
May

Telefoonnummer : +8618055208878

WhatsApp : +8615855122780