Flesjes die Cefazolin-Natriumpoeder voor Injectiebehandeling inpakken van Otitis-Media Bronchitis

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: BBCA
Certificering: GMP
Modelnummer: BBCA18022711
Prijs: Negotiated
Verpakking Details: 10VialsX100Boxes/Carton
Levertijd: 25 dagen na betaling
Betalingscondities: L/C, T/T, Western Union, MoneyGram, L/C, T/T, Western Union, MoneyGram

Flesjes die Cefazolin-Natriumpoeder voor Injectiebehandeling inpakken van Otitis-Media Bronchitis

Specificaties

1. Productnaam: Poeder voor Injectieflesjes die Cefazolin-Natrium voor Injectie inpakken

 

2. Component: Dit artikel hoofdingrediënten voor cefazolinnatrium.

 

3. Verschijning: Dit product is wit of vriendelijk van wit poeder of kristallijn poeder. Geurloos.

 

4. Aanwijzingen:  Is geschikt voor de behandeling van otitismedia, bronchitis, longontsteking door gevoelige bacteriën wordt veroorzaakt en andere ademhalingskanaalbesmetting, urinelandstreekbesmetting, vilt zachte weefselbesmetting, been en gezamenlijke besmetting, septikemie, besmettelijke endocarditis, besmetting van leversysteem en oog, oor, neus en keelbesmetting die. Dit product kan ook als preventie van druggebruik vóór chirurgie worden gebruikt. Dit product zou niet in de centraal zenuwstelselbesmetting moeten worden gebruikt. Voor chronische urinedielandstreekbesmetting, vooral van urinelandstreek vergezeld gaat was de anatomie abnormaal curatief effect is slechter. Dit product zou niet in de behandeling van gonnoroea en syfilis moeten worden gebruikt.

 

5. Specificaties: 0.5g

 

6. Gebruik en Dosering:  

 
Volwassen algemeen gebruikte dosis: de ader duwt langzaam injectie en voeden door infusie of de intramusculaire injectie, een 0,5 ~ 1 g, 2 ~ 4 keer per dag, ernstige besmetting kan tot 6 g worden verhoogd per dag, geven 2 ~ 4 keer ader. De kinderen zijn algemeen gebruikte dosis: 1, 50 tot 100 mgFlesjes die Cefazolin-Natriumpoeder voor Injectiebehandeling inpakken van Otitis-Media Bronchitis, 2 ~ 3 keer ader duwt nota, langzaam voeden door infusie of intramusculaire injectie. De creatinineontruiming van de daling van de nierfunctie dan 50 ml/minute, kan normale dosering van geneeskunde nog volgen. Creatinineontruiming van 20 ~ 50 ml/minute, 0,5 g om de 8 uren; De creatinineontruiming is 11 ~ 34 ml/minute, 0,25 g per 12 uren; De creatinineontruiming is minder dan 10 ml/minute, 0,25 g om de 18 tot 24 uren. Al verschillende mate van de nierdosis van het functiestoornis 0,5 g voor het eerst. Het pediatrische nierfunctiestoornis wordt toegepast op cefazolinbegraafplaats, eerst aan 12,5 mgFlesjes die Cefazolin-Natriumpoeder voor Injectiebehandeling inpakken van Otitis-Media Bronchitis, die volgen, creatinineontruiming bij 70 ml/, te handhaven kan nog de normale te geven dosis in overeenstemming zijn met; De creatinineontruiming is 40 ~ 70 ml/minute, om de 12 uren door 12,5 ~ 30 mgFlesjes die Cefazolin-Natriumpoeder voor Injectiebehandeling inpakken van Otitis-Media Bronchitis lichaamsgewicht; De creatinineontruiming is 20 ~ 40 ml/minute, om de 12 uren door 3,1 ~ 12,5 mgFlesjes die Cefazolin-Natriumpoeder voor Injectiebehandeling inpakken van Otitis-Media Bronchitis lichaamsgewicht; De creatinineontruiming is 5 ~ 20 ml/min, om de 24 uren volgens gewicht 2,5 ~ 10 mgFlesjes die Cefazolin-Natriumpoeder voor Injectiebehandeling inpakken van Otitis-Media Bronchitis.


Dit product wordt gebruikt om besmettingen na chirurgie te verhinderen, algemeen voor preoperative 0,5 ~ 1 uur en intramusculaire injectie of de intraveneuze drug 1 g, verrichtingstijd is meer dan zes uren om met 0,5 ~ 1 g, postoperatieve 0,5 ~ toe te voegen 1 g, elke 6 ~ 8 uren aan 24 uren na de chirurgie.

 

7. Contra-indicaties:  Allergisch voor cephalosporin en heeft een geschiedenis van penicilline anafylactische schok of directe reactie om dit product onbruikbaar te maken.

 

8. Farmacologische mechanismen:  De intramusculaire injectie van dit product na 500 mg, bloed piekconcentratie (Cmax) door 1 ~ 2 uren tot 38 mg/l (32 ~ 42 mg/l), 6 uren van de concentratie van de bloeddrug kan 7 mg/L.Within worden gemeten 20 minuten van voeden door infusie geannoteerd product 0,5 g, de bloedgeneeskunde is de piekconcentratie van 118 mg/l, efficiënte concentratie 8 uren handhaaft. Dit product is moeilijk aan door het bloed - de hersenenbarrière, slaagt er niet in om drugconcentraties in de cerebro-spinale vloeistof te ontdekken. Cefazolin in borstvliesuitstroming, buikwaterzucht, pericardiale vloeistof en de vloeistof van de gladde slijmbeurs kan hoge niveaus bereiken. Fundamentele en serumconcentratie van drugconcentratie in de ontstekingsafscheiding is gelijk; De concentratie is gelijk aan of lichtjes meer dan dezelfde periode in de drugconcentratie van het galbloed. De foetale concentratie van de bloeddrug in de moederconcentratie van de bloeddrug van 70% ~ 90%, de inhoud in melk is laag. Deze productproteïne combineerde tarief van het bloed van 74% ~ 86%.The van normale volwassen verwijderingshalveringstijd (t1/2 bèta) is 1,5 ~ 2 uren, kunnen de bejaarden tot 2,5 u worden uitgebreid. De niermislukking in patiënten met t1/2 bèta kan verlengen, endogene creatinineontruiming voor 12 ~ 17 ml/min, en minder dan 5 ml/min 12 uren en 57 respectievelijk uren. Geboorte bij pasgeborenen 1 weken t1/2 bèta 4,5 ~ 5 uren. Dit product is niet in het lichaam metabolisme; De prototypegeneeskunde door kluwenvormige filtratie, gedeeltelijk door nier tubulaire afscheiding van de afvoer in urine.24-uren kan de dosering van 80% ~ 90%.Probenecid lossen kan de de concentratieverhoging van de bloeddrug over 30% maken, de efficiënte uitgebreide de concentratietijd van de bloeddrug. De drugconcentratie van het hemodialysebloed door 40% ~ 50% na 6 uren is verminderd dat; De buikvliesdialyse is over het algemeen niet duidelijk dit product.

 

9. Opslag: Ingesloten in koele donker (vermijd licht en opgeslagen binnen temperatuur van 20 ℃) droog plaatsbehoud.

 

10. Pakket: 10 flesjes/Doos; 100 Dozen/Karton

Contactgegevens
Channing

Telefoonnummer : +8615156049305

WhatsApp : +8615855122780