Van de de Verpakkingsvoeding van de glasfles van de de Infusiesamenstelling de Aminozuren van Bcaa

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: BBCA
Certificering: GMP
Modelnummer: BBCA18031503
Prijs: Negotiated
Verpakking Details: 30 Glasflessen/Karton
Levertijd: 25 dagen na betaling
Betalingscondities: L/C, T/T, Western Union, MoneyGram, L/C, T/T, Western Union, MoneyGram
Plaats van herkomst: China (vasteland) Merknaam: BBCA
Andere Namen: Van de het Glasfles van de voedingsinfusie het Aminozuur van de de verpakkingssamenstelling Rang: Geneeskunde Grade
Doseringsvorm: injectie
Hoog licht:

vette emulsieinjectie

,

bcaavoeding

Van de de Verpakkingsvoeding van de glasfles van de de Infusiesamenstelling de Aminozuren van Bcaa

Specificaties

1. Productnaam: Van de het Glasfles van de voedingsinfusie het Aminozuur van de de verpakkingssamenstelling

 

2. Component: Dit product is een samenstellingsvoorbereiding, is samengesteld uit 18 soorten de sterilisatiewaterige oplossing van het aminozurenmengsel.

 

3. Verschijning: Dit product is lichtgele transparante vloeibare geneeskunde.

 

4. Aanwijzingen: 

 

Dit product kan volledig verstrekken en van 18 soorten essentiële en niet-essentiële aminozuren, met inbegrip van tyrosine en cystine evenwichtig, om aan de behoeften van de lichaams eiwitsynthese te voldoen, stikstofsaldo verbeteren.

 

5. Specificaties: 250ml: 500ml

 

6. Gebruik en Dosering: 

 

Volgens de behoeften van de patiënt, kan dit product ingaan om de 24 uren, 500 ~ 500 ml. Maximum dagelijkse dosering: 5% voor 50 mlVan de de Verpakkingsvoeding van de glasfles van de de Infusiesamenstelling de Aminozuren van Bcaa 0; 8.5% voor 29 mlVan de de Verpakkingsvoeding van de glasfles van de de Infusiesamenstelling de Aminozuren van Bcaa 0; 11.4% voor 23 mlVan de de Verpakkingsvoeding van de glasfles van de de Infusiesamenstelling de Aminozuren van Bcaa 0, 0,4 gVan de de Verpakkingsvoeding van de glasfles van de de Infusiesamenstelling de Aminozuren van Bcaa 0 stikstof (gewicht). Over het algemeen dosis 0,15 tot 0,15 gVan de de Verpakkingsvoeding van de glasfles van de de Infusiesamenstelling de Aminozuren van Bcaa 0/d.2, pasgeboren en kind: gebruik overeenkomstig de raad van de arts. Dit product is rond 5% en 8,5% door centrale aderlijke of intraveneuze infusie, 11,4% na zich het mengen met door centrale aderlijke infusie, maar gemengd met andere supplementen of een intraveneuze infusie. De infusiesnelheid zou langzaam moeten zijn wanneer het gebruiken van dit product. Over het algemeen is 5% van 1000 ml van dit product geschikt voor input 5 tot 7 uren, ongeveer 35 dalingen ~ 50 per minuut.

 

7. Druginteractie: 

 

 Voor mondeling of door intestinale leveringsvoedingsmiddelen, en voeding kan niet de behoefte van patiënten tevredenstellen, kan dit product door intraveneuze infusie aan de behoeften van de lichaams eiwitsynthese voldoen.

 

8. Contra-indicaties: Het levercoma en de onvoorwaardelijke dialysepatiënten met uremie en stabieler dan allergieën zijn gehandicapt.

 

9. Farmacologische mechanismen: Voor mondeling of door intestinale leveringsvoedingsmiddelen, en voeding kan niet de behoefte van patiënten tevredenstellen, kan dit product door intraveneuze infusie aan de behoeften van de lichaams eiwitsynthese voldoen.

 

10. Opslag: Bescherm tegen licht, luchtdicht die behoud, in temperatuur tussen 5℃ en 25℃ wordt opgeslagen.

 

11. Pakket: 500ml/glass fles; 30 glasflessen/karton 

 

 

 

Contactgegevens
Channing

Telefoonnummer : +8615156049305

WhatsApp : +8615855122780