Het koortswerende Waterstofchloride van Pijnstillende middelenpropacetamol voor Injectie

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: BBCA
Certificering: GMP
Modelnummer: BBCA2018041112
Prijs: Negotiated
Verpakking Details: 1g/piece, 10pieces/box, 60box/bin
Levertijd: 25 dagen na betaling
Betalingscondities: L/C, T/T, Western Union, MoneyGram, L/C, T/T, Western Union, MoneyGram

Algemene naam:
Propacetamolwaterstofchloride voor Injectie


Functie en behandeling:
Een behandeling op korte termijn voor gematigde pijn, vooral na chirurgische pijn, wanneer een klinische noodsituatie dringend voor de behandeling van pijn of hoge koorts wordt vereist. Het kan ook voor behandeling op korte termijn van koorts worden gebruikt.


Gebruik en dosering:
Volwassenen en kinderen meer dan 15 jaar oud; intraveneus of druppel, 1-2g/tijden, 2-4 keer, dag, zou het interval niet korter moeten zijn dan vier uren, de dagelijkse dosis niet meer dan 8g, voor zwakke volwassenen is, te gebruiken elke dosis 1g, vóór het gebruik van dit product, gelieve volledig 9%-opgeloste Natrium-chlorideinjectie (of de speciale oplosbare oplossing van het natriumcitraat). Het zoutzuur en de vrees voor 1G zouden niet met het Natrium-chlorideinjectie van 50ml moeten worden verdund of van 2g100ml10.9%, en de definitieve concentratie is 20mg/ml. De infusie zal binnen 15 minuten worden voltooid.


Doseringsvormen:
Injectie


Bijwerkingen:
De belangrijkste bijwerkingen waren lokale pijn bij injectieplaats (10%). Minder dan 1/10000 van de bijwerkingen was duizeligheid, fysiek ongemak, erythema of urticaria, en andere milde anaphylaxis, thrombocytopenia, leukoenenia, bloedarmoede, hypotensie, opgeheven aminotransferase en contactdermatitis. Er waren rapporten van van het noodsituatieschok en contact dermatitis en strenge anaphylaxis in medisch personeel.

Contactgegevens
Channing

Telefoonnummer : +8615156049305

WhatsApp : +8615855122780