Menotrophininjectie, 75U, die in Water, Penicillineflessen Verpakking wordt opgelost

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: BBCA
Certificering: GMP
Min. bestelaantal: 200000ampoules
Prijs: Negotiated
Verpakking Details: AMPULLEN
Levertijd: 25 dagen na betaling
Betalingscondities: L/C, T/T, Western Union, MoneyGram, L/C, T/T, Western Union, MoneyGram

[Eigenschappen] Dit product is een wit of wit-als gevriesdroogd cake of een poeder. Dit product wordt opgelost in water.


[Farmacologie en het Toxicologie] Dit product is gonadotropin. Het heeft het effect van follikel bevorderend hormoon (FSH), bevordert hoofdzakelijk follicular rijping en testicular productie in de eierstok en scheidt steroid hormonen af. Het vrouwelijke endometrium wordt verspreid, en het mannetje bevordert de ontwikkeling van seminiferous buisjes, spermatogenic celafdeling, en spermarijping.
[Farmacokinetica] Dit product kan door intramusculaire injectie worden geabsorbeerd. De piekplasmaconcentratie is 4-6 uren. Na beleid, de pieken van serumestradiol om 18 uur, verhogingen door 88%, na intraveneuze injectie van 150 IU, was de drug Cmax 24 IU/L, een hoogtepunt bereikt 15 die minuten, in tweefasen worden geëlimineerd, hoofdzakelijk door de nieren worden afgescheiden, en geen afscheiding werd gemeld in moedermelk.
[Aanwijzingen] in combinatie met chorionic gonadotropin, wordt het voor primair of secundair die amenorrhea gebruikt door ontoereikende die gonadotropin afscheiding, onvruchtbaarheid wordt veroorzaakt door anovulation wordt veroorzaakt.


【Gebruik en Doserings】 Intramusculaire die injectie in het steriele water van 1~2ml voor injectie wordt opgelost. Begin (of de vijfde dag van de cyclus) eens 75~150u, één keer per dag. Na 7 dagen, werd de dosis aangepast volgens het het oestrogeenniveau van de patiënt en follicular ontwikkeling, die tot 150~225u per dag stijgen. Nadat de follikel rijpt, veroorzaakt de intramusculaire injectie van chorionic gonadotropin (HCG) u 10.000 ovulatie. Als de eierstok niet na drie weken van injectie antwoordt, wordt de drug tegengehouden.
[Bijwerkingen] hoofdzakelijk voor ovariaal die hyperstimulationsyndroom, als lager buikongemak of opzwellen wordt vertoond, buikpijn, misselijkheid, en vergrote eierstokken die braken. Streng kan borststrakheid, dyspnoe, verminderde urineoutput, borstvliesuitstroming, buikwaterzucht, en zelfs breuk van follicular cysten veroorzaken. Bovendien zijn er veelvoudige zwangerschappen en voorbarige geboorten.
[Contra-indicaties] de Allergieën, voorbarige ovariale mislukking, overgang, het onverklaarde vaginale aftappen, baarmoederfibroids, ovariale cysten, ovariale uitbreidingspatiënten zijn belemmerd.


【Nota's】 1. Onder de begeleiding van een ervaren gynaecologische endocrinoloog zou moeten worden gebruikt. Een grondig onderzoek zou regelmatig tijdens de behandeling moeten worden uitgevoerd: typeb ultrasone klank (controle follicular ontwikkeling), cervicaal slijmonderzoek, de bepaling van het oestrogeenniveau, en de dagelijkse basismeting van de lichaamstemperatuur. 2. Als het strenge ovariale hyperstimulationsyndroom voorkomt, houd onmiddellijk de drug tegen. 3. De patiënten met astma, hartkwaal, epilepsie, nierontoereikendheid, slijmachtige tumors of hypertrofie, schildklier of bijnierontoereikendheid zouden voorzichtig moeten worden gebruikt.
[Zwangere vrouwen en melk afscheidende vrouwen] de Zwangere vrouwen worden verboden.


[Opslag] verzegeld In de schaduw stellen, gehouden in een droge plaats

 

Contactgegevens
Cora Hu

WhatsApp : +8615855122780