Bericht versturen
ANHUI BBCA PHARMACEUTICAL CO.,LTD
ANHUI BBCA PHARMACEUTICAL CO.,LTD
producten
Thuis /

producten

Injectieflesjes die de Witte Vorst van Urokinase inpakken - droog Blok of Poeder

Productgegevens

Certificering: GMP

Modelnummer: BBCA18022802

Betaling en verzendvoorwaarden

Prijs: Negotiated

Verpakking Details: 10VialsX4Boxes/Carton

Levertijd: 25 dagen na betaling

Betalingscondities: L/C, T/T, , MoneyGram, L/C, T/T, , MoneyGram

Vind de beste prijs
Contact opnemen
Specificaties
Hoogtepunt:

pantoprazole natrium sesquihydrate

,

de injectie van het heparinenatrium

Plaats van herkomst:
China (vasteland)
Merknaam:
BBCA
Andere Namen:
Poeder voor Injectieflesjes die Urokinase voor Injectie inpakken
Rang:
Geneeskunde Grade
Doseringsvorm:
injectie
Plaats van herkomst:
China (vasteland)
Merknaam:
BBCA
Andere Namen:
Poeder voor Injectieflesjes die Urokinase voor Injectie inpakken
Rang:
Geneeskunde Grade
Doseringsvorm:
injectie
Beschrijving
Injectieflesjes die de Witte Vorst van Urokinase inpakken - droog Blok of Poeder

Injectieflesjes die de Witte Vorst van Urokinase inpakken - droog Blok of Poeder

Specificaties

1. Productnaam: Poeder voor Injectieflesjes die Urokinase voor Injectie inpakken

 

2. Component: Dit artikel hoofdingrediënten voor urokinase.
Toebehoren: menselijke bloedalbumine, dextran 20, natriumdihydrogen fosfaat, disodium waterstoffosfaat, natrium-chloride.

 

3. Verschijning: Dit product is wit of vriendelijk van wit gevriesdroogd blok of poeder.

 

4. Aanwijzingen:  Dit product wordt hoofdzakelijk gebruikt voor thrombolysisbehandeling van thromboembolic wanorde. Scherpe diffuse longembolie, met inbegrip van borstpijn 6-12 uren en myocardiaal infarct, het symptoom van de kransslagaderembolie van korter dan 3-6 uren van scherpe hersenembolie, netvliesslagaderembolie en andere symptomen van strenge rand slagaderlijke embolieskeletten - dijadertrombose. De kunstmatige hartklep wordt ook gebruikt om trombose na de verrichting te verhinderen, bloedvat, en borstintubatie en pericardiale de buisduidelijkheid van de holtedrainage, enz. houden. Het curatieve effect van thrombolysis voor verdere heparineantistolling om hen te handhaven.

 

5. Specificaties: 5/10/15x105U

 

6. Gebruik en Dosering:

 

Dit product zou binnen v3o3or gebruik voor de injectie gesteriliseerde zoute of 5%-voorbereiding van de glucoseoplossing moeten zijn.
  1. De longembolie Eerste dosis volgens eenheidsgewicht 4400/kg, met 0,9% natrium-chlorideoplossing of 5%-van de glucoseoplossing voorbereiding, met 90 ml/h-snelheid daalt neer in tien minuten; Na het doseren tarief van 4400 eenheden per uur, ononderbroken voeden door infusie 2 uren of 12 uren. De longembolie, kan ook eenheid 15000 per kilogram lichaamsgewicht in 0,9% voorbereiding van de natrium-chlorideoplossing zijn binnen de longslagaderinjectie; Indien nodig, kan de dosis volgens situatie worden aangepast, herhaalt het 24 ureninterval, gebruikend neen meer dan drie keer.

  2. De suggesties na het gebruiken van 0,9% natrium-chlorideoplossing, volgens de 6000 eenheden/snelheid binnen de kransslagaders 2 uren, druppeldruppel vóór indien eerst het intraveneuze product van de heparineeenheid 2500-10000.This zullen ook 2 miljoen - 3 miljoen eenheden na voeden door infusie, van 45 minuten aan 90 minuten druipen zijn.
  3. Rand slagaderlijke tromboseconfiguratie van dit product met 0,9% concentratie van de natrium-chlorideoplossing (2500 units/ml) van 4000 eenheden/min snelheids transcatheter injectie van bloedstolsels. Klemcatheter 1 om de 2 uren; Regelbare druppel in het tarief van 1000 eenheden per minuut, tot het bloedstolsels oplost.
  4. De postoperatieve trombosepreventie en de behandeling van de vervangingstrombose van de hartklep zijn één van de gemeenschappelijkste complicatie van hart valvular chirurgie. Beschikbaar dit product volgens 4400 units/kg, 0,9% druppel van de natrium-chlorideoplossing weg na 10 minuten aan 15 minuten. Dan volgens 4400 units/kg per uur de snelheid van de te handhaven voeden door infusie. Wanneer de klepfunctie na namelijk het tegenhouden van medicijn normaal is; Als de nog ongeldige 24 uren of de ernstige het aftappen tendens zouden moeten worden tegengehouden.
  5. Pyothorax of pericardium empyeem gebruikte algemeen antibiotica en etterende vloeibare drainagebehandeling. De vormfibrin van de drainagebuis vaak de klonter en blokkeert de drainagebuis. Op dit punt maar het borstvlies of pericardiale steriliserende water van de holteinjectie voor injectievoorbereiding van dit product (concentratie van 5000 units/ml) 10000 eenheden aan 250000 eenheden. Zowel kan de duidelijkheid van de drainagebuis houden, als kan borstvlies of pericardiale adhesie verhinderen of het versmallen van pericardium vormen.
  6. Toepassing van oftalmologie voor het oplossen intraocular bloeding wordt gebruikt door voorafgaande kamerbloedstolsels dat wordt veroorzaakt. Maak bloedstolselverstoring, die aan chirurgie voordelig is. Vaak wordt het bedrag aan 5000 eenheden van de voorafgaande kamer gewassen met 2 ml van 0,9% voorbereiding van de natrium-chlorideoplossing.

 

7. Contra-indicaties:  Patiënten om dit product in de volgende omstandigheden onbruikbaar te maken: de scherpe interne bloeding, scherpe intracranial bloeding, long herseninfarct, heeft bijna twee maanden intracranial en ruggemerg van lokaal of aneurisma, arteriovenous fistelverrichting, intracranial tumor, abnormale bloedcoagulatie, strenge moeilijke controle van hypertensie gehad.
De relatieve contra-indicaties omvatten verlengde CPR, strenge hypertensie, het trauma van bijna vier weken, drie weken na de verrichting of de weefselbiopsie, zwangerschap, bevalling, activiteit in 10 dagen, kanker en strenge leverziekte.

 

8. Farmacologische mechanismen:  Dit product in pharmacokinetic kenmerken in het menselijke lichaam is niet volledig nader toegelicht. Deze ader aan de lever na snelle verwijdering, plasmahalveringstijd ≦ 20 minuten. Een kleine hoeveelheid drugs door gal en urine. De patiënten met cirrose van de lever en de leverfunctie beschadigen om zijn halveringstijd uit te breiden.

 

9. Opslag: In de schaduw stellen, luchtdicht, binnen bewaard onder 10 ° C.

 

10. Pakket: 10 flesjes/Doos; 40 Dozen/Karton

 

Stuur uw vraag
Stuur ons uw verzoek en wij zullen u zo snel mogelijk antwoorden.
Stuur