HCG-Menselijke Chorionic Gonadotropin van de Gynaecologiegeneeskunde Injectie

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: BBCA
Certificering: GMP
Modelnummer: BBCA18022615
Prijs: Negotiated
Verpakking Details: 10VialsX60Boxes/Carton
Levertijd: 25 dagen na betaling
Betalingscondities: L/C, T/T, , MoneyGram, L/C, T/T, , MoneyGram
Plaats van herkomst: China (vasteland) Merknaam: BBCA
Andere Namen: Gynaecologiegeneeskunde in Chorionic Gonadotrophin van China wordt gemaakt (HCG die) Rang: Geneeskunde Grade
Doseringsvorm: injectie
Hoog licht:

Oxytocin Injectie

,

oxytocin geneeskunde

HCG-Menselijke Chorionic Gonadotropin van de Gynaecologiegeneeskunde Injectie

Specificaties

1. Productnaam: Gynaecologiegeneeskunde in Chorionic Gonadotrophin van China wordt gemaakt (HCG die)

 

 

2. Component: Voegen de dit artikel hoofdingrediënten voor fluweelgonadotrophin, aangewezen vulstoffen door vorst van toe steriele producten te drogen. Fluweelgonadotrophin voor de extractie van zwangere vrouwen in de urine van menselijke chorionic gonadotropin.
De toebehoren noemen: dextran, mannitol, water voor injectie.

 

 

3. Verschijning: Dit product is een wit gevriesdroogd blok of een poeder.

 

4. Aanwijzingen:

 

  1. de diagnose en de behandeling van cryptorchidism, vóór puberteit.
  . mannelijke die onvruchtbaarheid 2 door een slijmachtige functie wordt veroorzaakt is laag, maar met urinegonadotrophin aandeel. Lage gonadotropic hormoonfunctie op lange termijn. Die zouden ook door testosterontherapie moeten worden aangevuld.
  3. de slijmachtige gonadotropic die hormoondeficiëntie door vrouwelijke anovulatory onvruchtbaarheid, vaak in chloormeters wordt veroorzaakt na behandeling is ongeldig, gecombineerd gebruik van dit product met urinegonadotrophin aandeel in het bevorderen van ovulatie.
  4. gebruikt voor bemesting in vitro (ivf) om meer oocytes, met de urinegonadotrophin gezamenlijke toepassing te krijgen.
  5. de behandeling van de vrouwelijke ontoereikendheid van corpusluteum.
  6. het functionele baarmoeder aftappen, zwangerschap bedreigde vroeg abortus, gebruikelijke abortus.

 

5. Specificaties: 2ml: 1000U/2000U

 

6. Gebruik en Dosering:

 

Volwassen dosering:
(1) die het mannetje van gonadotropin ontoereikendheid door de lage functie van de geslachtsklier, intramusculaire injectieeenheid van 1000 ~ 4000. 2 ~, en voor verscheidene weken aan maanden 3 keer per week wordt veroorzaakt. Om spermaproductie te bevorderen. De behandeling zou zes maanden moeten worden voortgezet of langer. Als de spermatelling minder dan 5 million/ml is. De toepassing zou gecombineerde urinegonadotrophin moeten zijn 12 maanden of zo.
(2) het bevorderen van ovulatie. Voor vrouwelijke anovulatory onvruchtbaarheid of bemesting in vitro (ivf), in het eind van urine gonadotrophin meet de tijden een dag na de behandeling of de chloor tegelijkertijd Fin 5 ~ 7 dagen na de laatste dosis intramusculaire injectie van 5000 ~ 10000 eenheden, ononderbroken behandeling van 3 cycli ~ 6. Zoals ongeldig en nietig zou moeten worden opgehouden.
(3) de ontoereikendheid van corpusluteum, tijdens de periode van 15 ~ 17 dagen sinds de dag van ovulatiedag 1500 eenheden tegelijkertijd, injectiesnelheid door 5 keer. Kan volgens de reactie van patiënten worden aangepast. Na zwangerschap, moet de originele dosis tot 7 ~ 10 handhaven gestational leeftijd.
(4) het functionele baarmoeder aftappen. 1000 ~ 3000 eenheden van intramusculaire injectie. De gebruikelijke abortus, zwangerschap, bedreigde abortus intramusculaire injectie van 1000 ~ 5000 eenheden.
2.Pediatric dosering:
1) de ontwikkelingsbepaling van de vertragings testicular functie. 2000 eenheden van intramusculaire injectie. Één keer per dag. drie dagen.
(2) vóór puberteitcryptorchidism. Intramusculaire injectieeenheid van 1000 tot 5000, 2 ~ 3 keer per week, en een goed effect na gebruik. De totale injectietijd niet meer dan 10 keer.

 

7. Contra-indicaties:  Het veronderstelde zwellen van slijmachtige hyperplasia of tumors, prostate kanker of andere met betrekking tot androgen pijnlijke gehandicapte tumorpatiënten (bevorder). De vroegrijpe puberteit, het vaginale aftappen, de zoon van fibroids van een ambtenarendiagnose, ovariale cysten, of ovariale uitbreiding, thrombophlebitis, van de patiënten van de het hormoonallergie van de gonadestimulatie zijn gehandicapt.

 

8. Farmacologische mechanismen:  T1/2 voor bipolair. 11 en 23 uren, respectievelijk, wanneer de bloedconcentraties van bijen ongeveer 12 uren is, 20 uren aan stabiele lage concentratie, dosering van 32 ~ kwamen 36 uren ovulatie voor. Het prototype voor 10-12% in 24 uren na nier met de urine.

 

9. Opslag: Bescherm tegen licht, luchtdicht die behoud, binnen temperatuur van 20℃ wordt opgeslagen.

 

 

10. Pakket: 10 flesjes/Doos; 60 Dozen/Karton

 

Contactgegevens
Channing

Telefoonnummer : +8618755119229

WhatsApp : +8615855122780