GMP Verklaarde Naftopidil-Tablet Cardiovasculaire Drug 25mg, Cardiovasculaire Geneeskunde

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: BBCA
Certificering: GMP
Modelnummer: BBCA201804093
Min. bestelaantal: 1000000 PCs
Prijs: Negotiated
Levertijd: 25 dagen na betaling
Betalingscondities: L/C, T/T, Western Union, MoneyGram, L/C, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 10000000000 PCS PER JAAR

 

GMP Verklaarde Naftopidil-Tablet Cardiovasculaire Drug 25mg, Cardiovasculaire Geneeskunde

[AANWIJZINGEN]
Het wordt gebruikt om de symptomen van urinedieobstakel te verlichten door goedaardige prostaathyperplasia (BPH) worden veroorzaakt.
[GEBRUIK EN DOSERING]
Mondeling. Gewoonlijk die, is de aanvankelijke dosering van volwassene 25mg (tabletten 1), vóór bedtijd één keer per dag wordt genomen. De dosis kan geschikt met het klinische effect worden aangepast. De maximumdosis kan geen 75mg (3 tabletten) per dag overschrijden. De bejaarde patiënten zouden van lage dosis (12.5mg/day), en zorg voor hen moeten beginnen.

[VOORZICHTIGHEID]
1 de patiënten met het stoornis van de leverfunctie voorzichtig moeten zouden zijn. De strenge cardiovasculaire en hersenziekten zouden voorzichtig moeten zijn wanneer voor het eerst het gebruiken van dit product.

2 dit product kan houdingshypotensie in het vroege stadium of de verhoging van dosering veroorzaken, die tot duizeligheid en bevindende duizeligheid leidt, zodat zouden de de hoge hoogteverrichting en automobilisten zorgvuldig moeten worden gebruikt.

3 tijdens de periode van het nemen van zorg, zouden wij aandacht moeten besteden aan de verandering van bloeddruk, en vinden dat wanneer bloeddrukdalingen, wij of ophouden op passende wijze gebruikend het zouden moeten verminderen.

4 de patiënten met lage bloeddruk of zij die drugs tegen hoge bloeddruk tegelijkertijd gebruiken zouden zorgvuldig moeten zijn. 5, nemend dit product, is er de mogelijkheid van houdingshypotensie. Het wordt geadviseerd om dit product te nemen alvorens naar bed te gaan.

[BIJWERKING]
Duizeligheid, bevindende duizeligheid, hoofdgewicht, hoofdpijn, oorsuizing, constipatie, maagongemak, oedeem, kou, AST-verhoging en alt-verhoging.
[CONTRA-INDICATIE]
Het is verboden want iemand een geschiedenis van allergie heeft.

[DRUGinteractie]
Dit product heeft synergistic effect tegen hoge bloeddruk met de combinatie diuretics en drugs tegen hoge bloeddruk, en zou moeten worden verminderd wanneer gecombineerd.
[DRUGoverdosis]
Er zijn geen rapporten momenteel van overdosis van de drug. Als u teveel neemt, zou u symptomatische behandeling moeten nemen.

Contactgegevens
Channing

Telefoonnummer : +8615156049305

WhatsApp : +8615855122780